*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Δεκεμβρίου

Δήλωση «βόμβα» του Παναγιώτη Σγουρίδη: Κατηγορεί Παπανδρέου-Κυβέρνηση για ΑΔΡΑΝΕΙΑ! Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε το ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

30 Δεκεμβρίου
*«Αν ήμουν υποψήφιος περιφερειάρχης , θα κερδίζαμε τη μάχη από την πρώτη Κυριακή, υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης στις εκλογές τον Ιούνιο του 2014!
Ευθέως μέτωπο με την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου άνοιξε με δηλώσεις του στην εβδομαδιαία εφημερίδα «ΤΟΛΜΗ» ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Παναγιώτης Σγουρίδης,
Ο οποίος ευθέως κατηγόρησε την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό για ΑΔΡΑΝΕΙΑ σε σχέση με την οικονομική κρίση στην οποία έφτασε ο τόπος, τονίζοντας μάλιστα στη συνέντευξή του με έμφαση, «θα μπορούσαμε να αποφύγουμε το ΜΝΗΜΟΝΙΟ»!!!
Δηλώσεις που στην ουσία «αδειάζουν» και τον νυν αναπληρωτή Υπουργό ΣΩΚΡΑΤΗ ΞΥΝΙΔΗ που θεωρείται ο άνθρωπός του στη Θράκη, αφού εκτός αυτού, στις δηλώσεις σχολιάζοντας τις Περιφερειακές εκλογές στην Περιφέρεια Αντ. Μακεδονίας και Θράκης, τόνισε επί λέξει: «Αν ήμουν υποψήφιος περιφερειάρχης , θα κερδίζαμε τη μάχη από την πρώτη Κυριακή»!
Για πολλούς πάντως οι δηλώσεις «ανεξαρτοποίησης» του κυρίου Σγουρίδη από τη πολιτική ΠΑΣΟΚ και το μνημόνιο, έχει σχέση με την φιλοδοξία του να κατέβει Ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης ,στις επόμενες δημοτικές εκλογές, τον Ιούνιο του 2014!

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΓΟΥΡΙΔΗ
Μεταξύ των άλλων ο κύριος Σγουρίδης στην συνέντευξή του τονίζει ότι « Τα μέτρα έπρεπε να τα λάβει η κυβέρνηση μόνη της και όχι να της τα επιβάλει η τρόικα», ενώ στην εφημερίδα ΤΟΛΜΗ χθες δημοσιεύτηκαν τα παρακάτω:
«Για αδράνεια της κυβέρνησης κατά τους πρώτους μήνες διακυβέρνησης της και για ένα μνημόνιο που μπορούσαμε να αποφύγουμε, κάνει λόγο ο πρώην βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Σγουρίδης, ο οποίος ωστόσο συμφωνεί με τα περισσότερα από τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση αλλά επισημαίνει ότι αυτά θα έπρεπε να ληφθούν από την ίδια την κυβέρνηση και όχι να της τα επιβάλει η τρόικα. Για τις σχέσεις του ,με τον αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης λέει ότι είναι καλές ενώ τονίζει με έμφαση ότι εκείνο που έχει σημασία είναι να μην βουλιάξει το καράβι. Για την περιφέρεια αναφέρει ότι δεν έχουν δίκιο εκείνοι που λένε ότι οι σχέσεις του με τη μειονότητα δεν είναι καλές κι ότι αν ήταν εκείνος υποψήφιος περιφερειάρχης , η μάχη θα είχε κερδηθεί από την πρώτη Κυριακή. Τέλος για όσα ακούστηκαν περί ενδιαφέροντος του για το Δήμο της Ξάνθης , λέει ότι τέτοιο ενδιαφέρον δεν υπήρξε αλλά δεν αποκλείεται τίποτα για το μέλλον».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »