*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Σεπτεμβρίου

Η παραίτηση του Γιάννη Αλεξιάδη

11 Σεπτεμβρίου
Και ξαφνικά…παραιτήθηκε!!! Λίγες μέρες αφ’ ότου ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης στις 6 Σεπτεμβρίου έδινε την παρακάτω καταγγελία για τον Στέλιο Χατζηευαγγέλου, ο Πρόεδρός του Γιάννης Αλεξιάδης ξαφνικά…παραιτούνταν για προσωπικούς λόγους!
Τι έλεγε η καταγγελία ο Εμπορικός σύλλογος Ξάνθης; Σας την υπενθυμίζω:
«ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΠΕΙΡΟΥ
Κ. Στέλιο Χατζηευαγγέλου
Πόση ξεφτίλα ακόμη ;;; !!!
Στον μειονοτικό Τύπο βρήκαμε τις ευχαριστίες στον δήμο Τοπείρου για την μεταφορά 600 δημοτών στο … παζάρι της Κεσσάνης! Δεν θα ρωτήσουμε τι λέει ο δήμαρχος , αυτός έχει τον Ξυνίδη με το μέρος του και μας γράφει όλους καταλλήλως. Κάποιος πολίτης δεν υπάρχει να καταγγείλει αυτήν την ελεεινή συμπεριφορά –εξαγορά – ξεπούλημα – ντροπή , όπως θέλετε πέστε το; Πού ακούστηκε να πληρώνει ένας ελληνικός δήμος με δικά του έξοδα τον τζίρο των παζαρτζίδων στην Τουρκία, πλήττοντας ταυτοχρόνως την ντόπια αγορά: Νόμοι , συνείδηση , ένστικτο αυτοσυντήρησης , τίποτε δεν απέμεινε όρθιο στη χώρα αυτή;»
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΠΕΙΡΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΑΝΘΗΣ»
-Αντί λοιπόν να απαντήσει ο Χατζηευαγγέλου στην καταγγελία του Εμπορικού συλλόγου Ξάνθης, ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ χθες ο Πρόεδρός του Γιάννης Αλεξιάδης..!
-Θέλει θάρρος και ψυχή να λες τα πράγματα με το όνομά τους…Και μπράβο στον Γιάννη Αλεξιάδη. Η «παραίτησή» και «σιωπή» του, μιλάν μόνα τους…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »